Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Kobasice od čistog svinjskog mesa sa naše farme - Cena po kilogramuDomaća kobasica - prodajaOut of stock

Kobasica

2,000.00 rsd

Rezervacije počinju od januara meseca 2024. godine!

 

Kobasicu pravimo od čistog mesa svinja sa naše farme, svinje hranimo kukuruzom, sojom, ječmom, detelinom i tritikalom. Brižljivo odvajamo komade mesa. Dodajemo samo kuhinjsku so, mlevenu papriku, biber i domaći beli luk iz naše bašte.

Dimljenje, sušenje i zrenje su tajne zbog kojih je naša kobasica takva… neponovljiva.

Domaći kulen u kati - prodajaDomaći kulen u kati - cena po kilogramuOut of stock

Kulen u kati

4,000.00 rsd

Rezervacije počinju od marta meseca 2024. godine!

 

Kulen u kati je kraljevski proizvod od najkvalitetnijeg svinjskog mesa, kuhinjske soli i paprike. Puni se u svinjsko slepo crevo (katu), dimi se na hladnom dimu i nakon toga suši oko 5, 6 meseci prirodnim putem na promaji.

Kulen u štapu -ravnom crevu ili kulenova seka - cena

Kulen u Štapu (ravnom crevu)

4,000.00 rsd

Kulen u ravnom crevu (štapu ili kulenova seka) se pravi od potpuno istih sastojaka kao i kulen u kati. Puni se u kolageno crevo, dimi de na hladnom dimu i nakon toga suši oko 3 meseca prirodnim putem na promaji.

Zbog različite propustljivosti vazduha kroz kolageno crevo u odnosu na katu, ova dva kulena iako se prave od istih sastojaka imaju dosta drugačiji ukus.

Jedan kulen ima oko 700 grama.

Domaća slanina - suhomesnati proizvod od svinjskog mesa - cena po kilogramuProdaja domaće slanine - besplatna dostavaOut of stock

Slanina

2,000.00 rsd

Rezervacije počinju od januara meseca 2024. godine!

 

Slanina je suhomesnati proizvod koji se pravi od svinjskog mesa, najčeše trbušnog dela koji se usoli i tako stoji dve do tri nedelje. Nakon toga se stavlja u pušnicu gde na hladnom dimu treba da dobije zlatno-žutu boju i posle toga je potrebno barem tri meseca da bi se slanina osušila prirodnim putem na promaji. Pozivamo vas da otkrijte pravi ukus tradicije s našom domaćom slaninom.