Kulen u Štapu (ravnom crevu)

4,000.00 rsd

Kulen u ravnom crevu (štapu ili kulenova seka) se pravi od potpuno istih sastojaka kao i kulen u kati. Puni se u kolageno crevo, dimi de na hladnom dimu i nakon toga suši oko 3 meseca prirodnim putem na promaji.

Zbog različite propustljivosti vazduha kroz kolageno crevo u odnosu na katu, ova dva kulena iako se prave od istih sastojaka imaju dosta drugačiji ukus.

Jedan kulen ima oko 700 grama.

Kategorija: Šifra proizvoda: dt004 Oznaka:

Opis

Naš kulen u ravnom crevu, poznat i kao kulenova seka ili kulen u štapu, nije samo ukusan delikates, već i odraz naše bogate tradicije i veštine. Ovaj specijalitet, koji je postao nezaobilazan deo trpeza, nosi sa sobom priču o davnim vremenima, majstorskoj veštini i strasti prema izradi kvalitetnih mesnih proizvoda.
Dok savremena proizvodnja često teži brzini i kvantitetu, mi se držimo tradicionalnih metoda koje obećavaju kvalitet. Ono što naš kulen u ravnom crevu čini posebnim je, pre svega, posvećenost detaljima. Sve od izbora mesa, preko pravilne kombinacije začina do pažljivog procesa dimljenja i sušenja je pod strogim nadzorom kako bismo osigurali uvek isti kvalitet.
Pozivamo vas da probate ovaj izuzetnu delikates i sami osetite razliku. Bilo da ga služite kao predjelo, dodate u razna jela ili uživate u njemu samom sa čašom dobrog vina, kulen u štapu će vas sigurno oduševiti.

 

Cena kulena u štapu je po kilogramu.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Dimenzije 30 × 20 × 4 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kulen u Štapu (ravnom crevu)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Post comment

Možda će vam se svideti …