Slanina

2,000.00 rsd

Slanina je suhomesnati proizvod koji se pravi od svinjskog mesa, najčeše trbušnog dela koji se usoli i tako stoji dve do tri nedelje. Nakon toga se stavlja u pušnicu gde na hladnom dimu treba da dobije zlatno-žutu boju i posle toga je potrebno barem tri meseca da bi se slanina osušila prirodnim putem na promaji. Pozivamo vas da otkrijte pravi ukus tradicije s našom domaćom slaninom.

Kategorija: Šifra proizvoda: dt002 Oznaka:

Opis

Naša domaća slanina je više od običnog mesa. Ona je simbol tradicije, majstorstva i prave domaće pripreme. Svaki komad slanine koji nudimo je rezultat pažljive obrade i posvećenosti autentičnom ukusu koji su mnogi zaboravili ili nikada nisu imali priliku da probaju.

Domaća slanina nije samo delikates za nas. To je putovanje kroz vreme, podsetnik na to kako su naše bake i deke pripremali meso, s ljubavlju, pažnjom i strpljenjem.

Proces izrade naše slanine je pažljivo osmišljen. Počinje odabirom najkvalitetnijeg mesa, koje zatim prolazi kroz tradicionalni proces soljenja. Ova faza je ključna, jer so ne samo da konzervira meso, već i izvlači njegov prirodni ukus, čineći ga intenzivnijim i bogatijim. Nakon soljenja, slanina se suši u pušnici i prirodnim putem na promaji.

Želimo da svaki naš kupac iskusi pravu magiju domaće slanine. Bilo da je koristite kao glavni sastojak jela, dodatak sendviču ili kao meze na dasci, naša slanina će obogatiti svaki zalogaj i pretvoriti ga u nezaboravno iskustvo.

 

Cena domaće slanine je po kilogramu.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Dimenzije 30 × 20 × 3 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Slanina“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Post comment

Možda će vam se svideti …